Naša priča

Naša

Priča

Restoran Vila Milana otpočeo je sa radom 2016. godine na lokaciji Sremska Kamenica, Bocke u ulici Ljubičica 9. Ideja oko koje smo se okupili jeste da promovišemo tradiciju kao i usluge sa identitetom zdravog živeljenja uz pružanje personalizovane usluge, stavljajući gosta u središte pažnje a pri tom bazirajući se na očuvanju trajnih vrednosti prostora i kulturne baštine zajednice.

 

nasaprica vila milana

 

np1

Naša vizija

 

Kuvari, magija jela. Kulinarski virtouzi.

Svojim radom nastojimo postati lider u pružanju ugostiteljskih usluga u Srbiji, prepoznatljivi po inovativnosti u svim svojim delatnostima. Dugogodišnje iskustvo i tradicionalan pristup otvaraju nam put prema daljem razvoju koji ostvarujemo kroz investicije. Vrednim radom nastojimo doprineti sveukupnom razvoju turizma na lokalnom i regionalnom nivou. Nastojimo biti prvi izbor korisnicima usluga koje nudimo.

np2

Naš potencijal

Naši zaposleni su naš potencijal u stvaranju kreativnih i kvalitetnih ponuda za naše goste. Njihova profesionalnost, uslužnost, znanje i kućno vaspitanje pokretači su našeg razvoja i uspeha. Zadovoljstvo zaposlenih postavljeno je među naše prioritete i vrednosti za koje se zalažemo. To nastojimo ostvariti kroz kontinuiranu motivaciju zaposlenih kao ključni faktor za postizanje kvalitetnog i uspešnog poslovanja. Permanentnim ulaganjem u stipendije i dodatno obrazovanje, naših zaposlenih, osiguravamo kvalitetnu obrazovnu strukturu našeg tima. Naš uspeh ne ostvarujemo samo kroz finansijske rezultate već i kroz nematerijalne faktore a to su upravo zadovoljstvo i sigurnost naših zaposlenih.

Potencijal na koji se oslanjamo - Vila Milana

 

 

ns3

Naše vrednosti

 

4

 

 

 

Vrednosti koje promovišemo - Vila Milana

U svakodnevnom radu, svaki naš zaposleni zalaže se za naše 4 osnovne vrednosti:

KVALITET PROIZVODA
Pažljivim odabirom namirnica kontrolisanog porekla, ljubavlju prema svakom pojedinačnom proizvodu, ponosni smo što svojim korisnicima možemo garantovati kvalitet naših proizvoda.

BRIGA O GOSTU
Mi smo porodica, velika porodica. Gajimo prisne, ljubavlju ispunjene odnose. Brinemo jedni o drugima i želimo to isto da ostvarimo i sa našim gostima. Radoznali smo, pristupačni i velikog smo srca. U njemu ima dovoljno mesta za svakog našeg gosta.

KVALITET USLUGE
Kvalitet usluge nije nešto o čemu samo pričamo. U potpunosti nastojimo i posvećeni smo da svom kupcu pružimo nezaboravan utisak.

ODNOS PREMA ZAPOSLENIMA
Naši zaposleni su naša porodica. Oni su deo nas, deo bez kojeg naš razvoj ne bi bio moguć. Mi volimo, cenimo i poštujemo svoje zaposlene. Podstičemo ih i ulažemo u kontinuirano učenje i razvoj. Stvaramo transparentno i pristupačno radno okruženje.